Fin fredagskväll!

Igår spelade goifet den viktiga matchen mot IFK Karlshamn borta på Vägga. Jag kan inte göra mer än att citera "El Presidento" aka Tomas Nilssons referat från matchen. Det följer här nedanför.

Citat:

Lyckeby spelade 1-1 i bortamatchen mot IFK Karlshamn på fredagskvällen. Ett underbart fotbollsväder med två bra fotbollslag och till och med FIFA domaren Martin Hansson till att döma och många grön-vita på läktaren. Lyckeby börjar med ett klart övertag. Första halvlek skapas det en hel del frilägen där Lyckeby har 4 st på raken utan att få in bollen men IFK har också 2 st varav en tar i stolpen. Feffe har också ett riktigt bra nickläge när han får gå upp helt ensam på Dalas hörna men målvakten i IFK gör en bra räddning. I slutet av halvleken sträcker sig Pule och tvingas utgå och Jerry ersätter. Andra halvlek fortsätter Lyckeby sätta press och efter 5 minuter kommer Feffe loss på högerkanten och blir fälld i friläge. IFK spelaren får rött kort och straff till Lyckeby. Mattias 08 lägger upp bollen men IFK målvakten går tidigt åt rätt håll och gör en kanon räddning. Men målet kommer. I 58 min slår 08 en hörna som Jimma kommer på första stolpen och nickskarvar in. Klart rättvist och stor glädje både på planen och på gröna delen av läktaren. Lyckeby har sedan flera chanser att utöka ledningen Gurra, Sandstedt och Feffe har alla bra lägen men det blir IFK som får till en kvittering när 6 minuter återstår. Lite snöpligt och IFK får nu luft under vingarna och klarar hålla oavgjort till slutsignalen. Alla i Lyckeby gör en bra match och innan matchen var nog alla nöjda om man kunde åka hem med en poäng men som matchen blev så var vi klart värda alla tre poängen.

Laget mot IFK
David, Pule, Mattias 08, Erik, Sandstedt,
Feffe, Ekstrand, Malmhult, Steen, Dala, Jimma
Avbytare: Jerry, Gurra, Markus, Linus
Ledare: Paul, Lollo, Tony

Slutcitat.

Jag hade gärna velat ha någon i lyckebys mailadress, då jag vill göra en intervju. Det skulle varit roligt om ni skickade ett mail till [email protected] med mailadress till er själva eller någon annan i Lyckebys senior gäng.

Det var allt för mig denna afton.

Mvh Mr.Lyckeby


Härligt!

Nu har vi kommit en bit in på säsongen och serien visar tydligt vilka lag som kommer vara med i slutspurten framåt höstkanten. Lyckeby, Karlshamn, Asarum men ett utropstecken åt Jämjö som börjar samla på sig poäng, men frågan är om topplagen släpper in de i matchen...

Skönt att se Goif i hasorna på IFK Karlshamn och ännu har vi inte mött varandra så det blir en nyckelmatch fredagen den 30:e maj borta på Vägga IP! Följ gärna med och heja fram våra grönvita hjältar! På lördag hoppas vi på tre nya friska poäng till Lyckeby och en härlig uppslutning av våra trogna supporters. Den "nya" musiken som knastrar så härligt i våra pampiga högtalare från tidigt 1900-tal, lockar säkert till sig en och annan gammal GOIF-entusiast.

I lördags höjde en och annan på ögonbrynen när Jerry valde att hoppa över dagens tränings och istället umgås med nya kärleken. Har någon uppgifter om vem denna kvinna är, vänligen kontakta Mr Lyckeby!! Något vi alla kan konstatera är i alla fall att hon har lyckats lugna ner våran festprisse som nu hellre ägnar en fredag och lördagkväll framför tvn med lite rödvin coh mys under filten...

image21  Vi kan tydligt se hur Jerry förändrats, denna bild togs strax innan han träffade den nya kärleken

Lördagsträning!

Idag har det varit träning, en ganska lugn och avslappnad träning. Vi körde lite en mot en och spelade, dessutom hade vi lite olika tävlingar. Den första var att vi skulle hoppa på ett ben och försöka knuffa kull alla andra. Den som hade bäst benmuskler denna dag var Gurra, som vann båda tävlingarna. Grattis Gurra!

Nästa tävling var att från mittplan pricka ribban. 2 försök vardera och den första omgången var det ingen som träffade. I den andra omgången kom även den vajande majskolven. Ouppvärmd stegade han fram och klippte till bollen. Det slutade med att bollen bara flög några meter.
Givetvis fanns det en vinnare i den andra omgången. Det var Mattias 88 som klippte till och lyckades pricka ribban. Grattis Mattias! Arsenals reservmålvakt har hört av sig och undrade om du ville ta ett glas.

Träningen avslutades med några väl valda ord från Pauls sida. Paul som förövrigt var med och spelade idag knäckte nog Steen idag. Paul lyckades överlista Steen X antal gånger.

En rolig träning denna helg.

Jag tackar för mig!

Idrottsstjärnan talar ut!



Efter gårdagens artikel angående den misstänkte idrottsstjärnans vansinnesfärd  väljer nu  mannen att tala ut om vad som egentligen hände denna söndagseftermiddag.  Den 18årige ynglingen Anton Pettersson, även kallad "speedy gonzales" har i förhör erkänt och är djupt ångerfull.                    



       Gårdagens artikel

- Det var första gången jag satt i förarsättet i en bil och allt var nytt för mig,
berättar Anton för Extra Extra. På frågan  om hur detta kunde inträffa svarade Anton:

- Jag hade problem att hitta bromspedalen och drabbades då av panik. Allt är en enda oreda och det enda jag vill nu är att få ta det lugnt med familjen på sommarstället ute på Sturkö.
Han tillägger:

- Nu lägger jag bilkörandet lite åt sidan och satsat helhjärtat på fotbollen!

EXTRA EXTRA!

Idrottsman hamnade i diket efter vannsinnesfärd!

För någon vecka sedan skedde en dramatisk händelse nära ett skogsparti vid utsidan av Karlskrona. Det hela började som en lugn tur med bilen men slutade med ett stopp ner i diket. Inga personskador skedde under olyckan men bilen blev rejält tillbucklad.

Bilen fick rejäla skador

Mannen är nu misstänkt för vårdslöshet i trafiken och väntar på sin dom.
Mr. Lyckeby har förgäves sökt efter en kommentar av förövaren men mannen har för tillfället valt att vara anonym, vilket Extra Extra måste respektera.


Den misstänkte fotbollsstjärnan.

sammanslagning

image13 <3 image14

Det är dock upp till styrelsen att avgöra detta. BloggarN^^ tar inte på sig något ansvar för detta påstående.

kärt återseende på vallen

Motståndarnas värsta fiende och havets läckerhet, Musslan, har återigen snörat på sig de gamla fotbollsskorna. Efter att ha tagit en paus från fotbollen och istället jobbat mycket, har han nu bestämt sig för att återigen sparka boll, hoppas vi iallafall? Med tanke på hans slitna kropp efter torsdagens lugna träning vet vi inte om han pallar för ännu en träning med Tonys passningskvadrat eller Pauls styrkepass.

image11                                 image12       



Idag är det återigen dags för Lyckåbajen att spela match. För dagens motstånd står FC Giffarna från Sölvesborg och detta blir en minst lika hård match som tidigare men självklart blir det tre nya pinnar för de grönvita!

Spåren är tydliga men ännu har ingen kunnat avslöja bloggens upphovsmakare, spännande!

skådespelarkarriär??

522942-8 522942-9

Efter att ha genomfört en hel match utan känningar? ska nu den skadedrabbade Adam lägga sin skådespelarkarriär på hyllan. Vi har sett honom på vita duken som polisman Stefan Lindman i Wallander-filmerna men Adam har nu valt att satsa på fotbollen.

Kurt Wallander sammanfattar:

- Tråkigt att en fullblodad skådespelare lämnar oss men vi är redan i full gång med att hitta en ersättare. Att hitta en identisk ersättare blir svårt men källor från Bulgarien säger att vi är nära en!

DM-semi Asarums IF FK-Lyckeby GoIF


Det var en härlig måndagskväll med en klart strålande sol som sken över Asarums nyutbyggda gräsplan! Våra grabbar hade haft en tuff uppladdning inför matchen, fredagsmatchen mot Kfc och söndagsmatchen nere i Hörvik satt nog kvar i benen hos en del Goifare. Vissa tog tag i saken genom att ta en löprunda sent på lördagskvällen men det blev snarare fler drickapauser med något för höga halter lyckorus i, än LO´s varma citronsaft!


Matchen började i ett rasande tempo där Asarum började starkast och tog rättvist ledningen med 2-0. Men Våra grönvita gubbar visar prov på kämpaglöd och reducerar till 2-1 och på läktaren kände säkert våra ditresta supporters att Vi va på Gång!
Goifet var snubblande nära en kvittering men med Asarums sylvassa spelvändningar så var de aldrig ofarliga, och det var just deras spelvändningar som avgjorde matchen. De blåklädda tog ledningen med 3-1 men vi svarade snabbt med ett reduceringsmål av Torres. Därefter stod matchen och vägde lite men Asarums visade sig vara det bästa laget för aftonen och vann rättvist med 5-2, även om det rann iväg lite för mycket på slutet.

Det är bara att ta nya tag för vårat Bajen och gratulera Asarum till finalplatsen, där antingen IFK Karlshamn eller Sölvesborg står för motståndet!

Ikväll är det simning på schemat och apropå nya tag så ska vi få se Pule in action när han utlovat 100meter fjärilssim på rekordtid. Han ska ha berättat att han alltid varit intresserad av simning och redan? som 14åring lyckades han att ta baddaren. När han fick sitt hedersfulla pris erkände han modigt att det var lite klurigt med momentet Kaffekokaren! så det återstår att se huruvida pules kunskaper i vattnet står sig mot resten av laget!

Nästa match är på lördag för a-laget. FC Giffarna står för motståndet nere på svarta led. B-team har långledigt och spelar nästa fredag hemma mot Karlshamn. Vi hoppas på nya poäng att bärga och med ett bra publikstöd!

Det var allt för Mr. GoIF för stunden!  

Ha det så bra och tänk på att bollen alltid är rund!


RSS 2.0