Problem med bloggen!

Har haft lite små problem med bloggen men återkommer med lite smått & gott senare.

Segerfest

I söndags flödade champagnen på lyckåvallen och som vi alla vet kan ibland alkohol göra skada dagen efter. Detta upplevdes av många efter rapporter till bloggen. Det var illamående, ont i huvudet och trötthet. Det fanns t.om. en kille som hade brännskador. Hur dom uppkom vet vi dock inte, utan vi kan bara spekulera. Det kan ha att göra med alla cigarrer som var tända under kvällen.

I tisdags var det dags för träning. Med lite roliga övningar firade vi seriesegern.

Idag väntar träning och förhoppningsvis slipper regnet störa vårt firande.

Seriesegrare 2008

Det här é gänget....

Vi är tillbaka i division 3! Bland guldhattar och champagne kunde man se vilken glädje det var bland spelarna efter 3-1 mot Fridlevstad. Gladast av dem alla var utan tvekan var Malmhult. Efter att ha harvat med Lyckeby i division 4 i alla år lyckades vi äntligen ta steget upp. Malmhult sa att det var hans sista match (i BLT), stämmer detta? Är inte division 3 en liten morot till ett år till Jens?

Matchen inledde vi piggast och kunde ganska omgående göra 1-0 genom Feffe. Sedan står spelet och väger hela halvleken och precis innan halvtid tappar vi markering på Sellgren, som är bra i luften, och som kvitterar till 1-1. Snöpligt, sekunder innan Anckarkrona skulle blåsa av första halvlek.

I den andra halvleken svänger spelet ordentligt, ett nervöst Lyckeby spelar så gott det går och Fridlevstad trycker på dom också. Robin gör ett flertal kvalificerade räddningar. Fridlevstads vänster back blev dessutom utvisad efter 2 gula kort.

När Lyckeby darrade var det upp till Paul att visa att han kan fotboll. Han byter In Linus Erserum och det skulle visa sig få fart på Lyckeby. Linus som fick en löpboll kunde tråckla sig igenom 3 hemma försvarare och kunde göra 2-1 i bortre hörnet. Ni skulle sett Piff i det läget, eller var det Puff? Det var en glad kille som hoppade upp i pappa Jens famn.

Någon minut senare fick Lyckeby en straff efter att Blom blivit fälld. Total tystnad på läktaren då 08 gick för att hämta bollen. Många tankar som måste virvlat runt i huvudet på 08 då han vanligtvis brukar skjuta i det vänstra hörnet. Denna gången blev det i 08s högra hörn. Målvakten var med och kunde limma bollen. Spiken i kistan kom alltså inte vid detta ögonblick, det skulle komma några min efter....

Den lille gossen Linus skulle denna dagen bli en man. Efter lite turbolens vid målet kunde Linus peta in 3-1 och saken var klar! Vi var i division 3!!!



Guldgossen Linus


Ett stort tack till alla som begett sig till Skogsvallen för att bevittna att vi gick upp till division 3.



Lyckeby GOIF - Seriesegrare division 4 2008

Mvh Mr.Lyckeby

B-laget: Olofström - Lyckeby

Idag spelade B-laget borta mot jumbon Olofström. Det skulle visa sig vara en svår nöt att krossa.

Matchen innan spelades mellan olofström och hasslö, en match som hasslö vann med 4-2 med Robin Nilsson i mål.

Nu åter till B-lagets match. Olofström började piggast men lyckeby jobbade sig in i matchen och kunde inte helt oförtjänt göra 1-0 genom Blom efter en retur på Anton Ps skott. Matchen stod och vägde men lyckeby kontrollerade det mesta. När vi var lite väl passiva kunde Olofström kontra in 1-1.

Halvtid och lite snack bäddade för seger, men Olofström ville annorlunda. De gör ganska omgående båda 2-1 och sedan 3-1. En kalldusch för goifet som är tvungna att vakna till.

Vi gör sedan 3-2 genom ett fint samarbete många Lyckeby spelare emellan. Sist på bollen är Linus, fint framspelad av Anton P. Vi fortsätter sedan att gå för ett mål till men under pressen kontrar Olofström in 4-2 istället. Kalldusch igen.

Vi försöker att få in ett mål till och med cirka 5 min kvar når Blom högst på ett inlägg och sätter den. Inlägget slogs av Linus.

Det vill sig inte riktigt idag utan Lyckeby får lämna planen med 0 poäng. Förhoppningsvis blir det bättre utdelning imorgon då A-laget har chans att säkra division 3 avancemang.

Kl 15.00 på Skogsvallen (Fridlevstad), välkomna alla.

Mvh Mr.Lyckeby

RSS 2.0