Seriesegrare 2008

Det här é gänget....

Vi är tillbaka i division 3! Bland guldhattar och champagne kunde man se vilken glädje det var bland spelarna efter 3-1 mot Fridlevstad. Gladast av dem alla var utan tvekan var Malmhult. Efter att ha harvat med Lyckeby i division 4 i alla år lyckades vi äntligen ta steget upp. Malmhult sa att det var hans sista match (i BLT), stämmer detta? Är inte division 3 en liten morot till ett år till Jens?

Matchen inledde vi piggast och kunde ganska omgående göra 1-0 genom Feffe. Sedan står spelet och väger hela halvleken och precis innan halvtid tappar vi markering på Sellgren, som är bra i luften, och som kvitterar till 1-1. Snöpligt, sekunder innan Anckarkrona skulle blåsa av första halvlek.

I den andra halvleken svänger spelet ordentligt, ett nervöst Lyckeby spelar så gott det går och Fridlevstad trycker på dom också. Robin gör ett flertal kvalificerade räddningar. Fridlevstads vänster back blev dessutom utvisad efter 2 gula kort.

När Lyckeby darrade var det upp till Paul att visa att han kan fotboll. Han byter In Linus Erserum och det skulle visa sig få fart på Lyckeby. Linus som fick en löpboll kunde tråckla sig igenom 3 hemma försvarare och kunde göra 2-1 i bortre hörnet. Ni skulle sett Piff i det läget, eller var det Puff? Det var en glad kille som hoppade upp i pappa Jens famn.

Någon minut senare fick Lyckeby en straff efter att Blom blivit fälld. Total tystnad på läktaren då 08 gick för att hämta bollen. Många tankar som måste virvlat runt i huvudet på 08 då han vanligtvis brukar skjuta i det vänstra hörnet. Denna gången blev det i 08s högra hörn. Målvakten var med och kunde limma bollen. Spiken i kistan kom alltså inte vid detta ögonblick, det skulle komma några min efter....

Den lille gossen Linus skulle denna dagen bli en man. Efter lite turbolens vid målet kunde Linus peta in 3-1 och saken var klar! Vi var i division 3!!!



Guldgossen Linus


Ett stort tack till alla som begett sig till Skogsvallen för att bevittna att vi gick upp till division 3.



Lyckeby GOIF - Seriesegrare division 4 2008

Mvh Mr.Lyckeby

Kommentarer
Postat av: Mot 2an!

Härliga tider!

2008-09-10 @ 11:06:48
Postat av: "goifaren"

Stopp och belägg, vi ska förhoppningsvis etablera oss i trean spelmässigt först och anpassa vår ekonomi därtill. Sen är det inget fel att se framåt till ett ytterligare kliv i seriesytemet.

Lycka till i trean!!!

2008-09-11 @ 07:03:24
Postat av: kloker

Och den biten.

2008-09-13 @ 00:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0