B-laget: Olofström - Lyckeby

Idag spelade B-laget borta mot jumbon Olofström. Det skulle visa sig vara en svår nöt att krossa.

Matchen innan spelades mellan olofström och hasslö, en match som hasslö vann med 4-2 med Robin Nilsson i mål.

Nu åter till B-lagets match. Olofström började piggast men lyckeby jobbade sig in i matchen och kunde inte helt oförtjänt göra 1-0 genom Blom efter en retur på Anton Ps skott. Matchen stod och vägde men lyckeby kontrollerade det mesta. När vi var lite väl passiva kunde Olofström kontra in 1-1.

Halvtid och lite snack bäddade för seger, men Olofström ville annorlunda. De gör ganska omgående båda 2-1 och sedan 3-1. En kalldusch för goifet som är tvungna att vakna till.

Vi gör sedan 3-2 genom ett fint samarbete många Lyckeby spelare emellan. Sist på bollen är Linus, fint framspelad av Anton P. Vi fortsätter sedan att gå för ett mål till men under pressen kontrar Olofström in 4-2 istället. Kalldusch igen.

Vi försöker att få in ett mål till och med cirka 5 min kvar når Blom högst på ett inlägg och sätter den. Inlägget slogs av Linus.

Det vill sig inte riktigt idag utan Lyckeby får lämna planen med 0 poäng. Förhoppningsvis blir det bättre utdelning imorgon då A-laget har chans att säkra division 3 avancemang.

Kl 15.00 på Skogsvallen (Fridlevstad), välkomna alla.

Mvh Mr.Lyckeby

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0