Något stort på gång!

Efter lördagens stabila vinst mot Ronneby BK, följde våra grönavita hjältar upp med en rakt igenom lagmoralsvinst mot seriekonkurrenten Asarums IF. Efter en stor dominans den inledande delen av matchen fick vi utdelning efter redan 2 min! En bättre start kan man inte be om mot ett taggat och jagande Asarum.
Matchen spegaldes av stor kämpaglöd och stundtals var Lyckeby ordentligt tillbakapressat. Dock utan att Asarum lyckades göra hål i ett välplacerat goifförsvar härfört av nyfriserade Karl-Petter och klippan Caj.

Lyckeby var inte ofarliga framåt utan skapade en stort antal givna målchanser utan att lyckas träffa nätmaskorna..Med en nervkittlande avslutning och ett stort tryck på läktaren lyckades Lyckeby hålla undan och vinst med 1-0. Vad ska kunna stoppa våra Grönvitas framfart i årets blekingefyra? Än så länge har ingen kunnat göra det men det gäller att hålla  kvar den härliga stämning som är i truppen och kämpa vidare i höstens stundande bataljer. Det är många poäng kvar att vinna men visst känns det, som det är något stort på gång!

             
                        Mittback i Lyckeby?                                                      Dansande grisbonde?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0